Põhi:
150 g võid
150 g täisteranisujahu
½ tl küpsetupulbrit
2 näputäit soola
natuke külma vett
Täidis:
1 keskmine sibul, hakkida
2 sl oliiviõli
2 porrulauku, lõigata 1 cm paksusteks tükkideks
4 muna
4 dl vahukoort
soola ja pipart
hakitud tilli
250 g feta juustu, kuubikuteks lõigata
- Sega quiche'i põhja koostisained ja lisa nii palju vett, et tainast saaks sõtkuda. Vormi tainas palliks, mähi see kilesse ja hoia tund aega külmkapis.
- Kuumuta ahi 200°C-ni.
- Laota tainas ümmargusse quiche’i vormi (25 cm), nii et põhi ja servad on kaetud. Torgi tainas kahvliga läbi ja küpseta 10–15 minutit.
- Prae sibulat õlis 5 minutit. Lisa porrulauk ja prae veel 5 minutit. Lase segul jahtuda.
- Klopi kokku munad, koor ja hakitud till ning maitsesta soola ja pipraga.
- Jaga sibulasegu küpsenud quiche’i põhjale, vala peale munasegu.
- Laota fetajuust ühtlaselt peale.
- Vähenda ahju kuumust 175°C-ni ja küpseta 30–40 minutit, kuni munasegu on tahenenud.
No comments:
Post a Comment