Nagu lubasin, panen nüüd üles ühe koogi retsepti. Maitse oli väga hea, kuid lisan mõned märkused, mida ma teeksin, et kook parem tuleks.
Tainas:
250 g võid
1 dl suhkrut
6 dl jahu
Täidis:
400 g hapukoort
2 muna
1 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
500 g kirsse (ma paneks vähem, aga oleneb sellest kui haput kooki keegi tahab)
2 dl mandlilaaste
Valmistamine:
Näpi või, suhkur ja jahu tainaks. Suru tainas 24 või 28 läbimõõduga võitatud koogivormi põhja ja äärtele. Sega hapukoor, muna, suhkur, vanillisuhkur ning vala vormi. Eemalda kirssidelt kivid ja lao täidisele ning puista peale mandlilaastud. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit ( mina küpsetasin kauem ja umbes 15 minutit enne välja võtmist pani temperatuuri väiksemaks. Lõpuks lülitasin ahju välja ja lasin seista.).
Kahju, et pilti pole!!!
Lähen homme Soome, nii et paar päeva ma ei kirjuta.
No comments:
Post a Comment